23 de juliol del 2007

El berguedà Toni Castells i la Beth actuen avui a Londres

Aquest vespre, a les 7:30 PM, Toni Castells, Momo,(Berga, 1976)* presentarà el cedé Unharmed al concert Momo Live Show, en el que també intervindrà la Beth de Súria. Serà al Bush Hall de Londres, amb preu d'entrada de 8 £.
El Bus Hall de Londres és una sala que ha tingut com a clients la BBC, la Paramount, Endemol o la revista Vogue. Curiosament la seva publicitat indica que no es lloga per a actes de caire polític o religiós.
La Beth és una de les veus femenines d'aquest disc que fins fa poc només es venia virtualment a través d'iTunes i ara es pot adquirir a les botigues i al nostre país a través de la pàgina amazon.co.uk.
El pare del Toni Castells, Tomàs Castells i Manent, va residir 13 anys a Berga; raó per la qual aquí van néixer els seus dos fills. Treballava al Servei d'Extensió Agrària. És l'autor del text de la secció Història gràfica del Berguedà, amb fotos de l'arxiu del Manel Escobet, sota el títol A pagès anys enrere, publicat a L'Erol núm 1 (abril 1982, pps 19-22); i del documentat article El mercat de Montmajor dins de L'Erol núm 2 (setembre 1982, pps 37-38). El 18 de març del 2005 va participar a L'Espunyola, com a responsable d'Assessorament Rural i Innovació Tecnològica a Barcelona del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, a la Jornada sobre la cria ecològica de porcins amb una ponència sobre Divulgació de tècniques i resultats de granges porcines al Berguedà.
-------------------------------
*Més informació en la meva nota 'Momo a iTunes', publicada en aquest mateix blog l'1.1.07, corresponent al 'Dietari 2006. (Abril - Novembre').