27 de juliol del 2007

43es Nits Musicals de Guardiola de Berguedà


Encara no es faran al monestir de Sant Llorenç prop-Bagà. Foto: BNG

Els tres primers divendres d'agost tindrem una altra edició, la 43a, de les Nits Musicals de Guardiola de Berguedà. No es podran fer al monestir de Sant Llorenç prop-Bagà, sinó a l'església parroquial, a 2/4 d'onze de la nit.
Programa
Divendres 3 d'agost
Quartet vocal Sixters. Formació creada el 1993 per quatre noies estudiants de música, en un primer moment anomenada Sextet Vocal Impromptus. Ens oferiran cançó africana, espirituals negres i estàndard.
Divendres 10 d'agost
Orquestr@ Berguedà. Actualment la formen 15 instrumentistes de corda vinculats amb la comarca del Berguedà i 7 alumnes de les escoles municipals de música de Berga i Puig-reig. Va ser una iniciativa de Carles Planas, professor de violí i membre de l'Orquestra Simfònica del Vallès. Va fer el primer concert el 2001 a Sagàs. Després dels incendis va promoure el cicle Concerts verds i, amb el mateix nom, un premi de composició en forma de sardana. El programa inclou obres de Sibelius, Mozart, Txaikovski i Bartók.
Divendres 17 d'agost
Gumbo Jass Band. Són sis músics: trompeta, clarinet, trombó, tuba i bateria i washboard, que des del 1998 ens transporten a l'ambient dels inicis del jazz, el de principis del segle passat a Nova Orleans. Interpretaran blues.